Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. prosince 2020 20:13
Čas čtení 1:01
Tímea Krauszová

Ruský youtuber si nechal zaplatit za týrání těhotné přítelkyně. Zemřela během živého vysílání

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Nechal ji na balkonu téměř nahou. Když ji pustil zpět do bytu, už nebyla při vědomí.

Ruský youtuber Stanislav Rešetnikov, jehož fanoušci znají jako Stase Reeflaye, čelí kriminálnímu vyšetřování poté, co mu v živém vysílání zemřela přítelkyně. Podle britského deníku The Sun ji před pár dny za peníze týral (šlo o pravidelné vysílání, ve kterém mu diváci platili za konkrétní druh násilí).

Tentokrát ji zamkl na balkon, kde mrzlo. Žena, která byla v té době těhotná, tam byla jen ve spodním prádle a zimu nezvládla. Vysílání skončilo až hodiny poté, co Rešetnikov nejdříve panikařil, pak zavolal sanitku a záchranáři ženu prohlásili za mrtvou.

Doporučeno
Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) 4. prosince 2020 11:43

Kvůli zimě upadla do bezvědomí, už se mu ji nepodařilo zachránit

Osmadvacetiletá Valentina účinkovala v přítelových videích často. Za příspěvky od fanoušků ji někdy týral, například jí do obličeje nastříkal slzný sprej nebo jí nadával před kamerou. Tentokrát však pro tisíc dolarů šli do tvrdšího scénáře, který ji připravil o život.

Téměř nahá vyšla do ruské zimy na balkon. Když ji konečně donesl zpět dovnitř, byla v bezvědomí a Rešetnikov ji nedokázal probudit. Fanouškům oznámil, že nedýchá a že necítí ani puls.

„Valyo, jsi naživu? Můj zajíčku, co je s tebou? Valyo, Valyo, do háje, vypadáš, jako bys byl mrtvá,“ naříkal. Nakonec přivolal sanitku, ale zdravotníci už jen konstatovali smrt. I tato část byla stále vysílána živě. Vysílání zastavil až po dvou hodinách.

Jeho kanál již YouTube odstranil a Rešetnikov momentálně čelí vyšetřování. Pokud vyjde najevo, že za smrt ženy může podchlazení, které jí způsobil, půjde do vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse