Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2020 12:42
Čas čtení 0:29
Viktor Kniš

Mariah Carey a Ariana Grande vydávají vánoční hymnu. Překoná píseň All I Want for Christmas Is You?

HUDBA
Uložit Uložené

Známé zpěvačky se spojily, aby zpříjemnily posluchačům Vánoce.

Mariah Carey je autorkou jedné z nejznámějších vánočních skladeb All I Want for Christmas Is You. Ve spolupráci s Arianou Grande a Jennifer Hudson se však nyní pokusila o další hit v podobném duchu, který dostává příznačný název Oh Santa! a s ním i adekvátní videoklip.

Doporučeno
Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) 4. prosince 2020 11:43

Skladba se zatím těší velkému zájmu, je však otázkou, zda se probojuje na přední příčky ve velké konkurenci nostalgických vánočních skladeb. Minimálně během aktuální zimy ji však v rotacích rádií určitě uslyšíš.

Ariana Grande nedávno vydala i další sólové album s názvem Positions, které je velmi intimní a osobní výpovědí popové zpěvačky.

Mariah Carey se sice v současnosti velmi aktivně věnuje svému Instagramu, vydává však spíše jen výběrovky, které si lidé během její kariéry stihli oblíbit.

Domů
Sdílet
Diskuse