Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti
18. prosince 2020 16:45
Čas čtení 2:29
Richard Balog

10 nejzajímavějších černých tenisek, se kterými se neztratíš v davu

10 nejzajímavějších černých tenisek, se kterými se neztratíš v davu
Zdroj: Y-3
MÓDA
Uložit Uložené

V jednoduchosti je krása a v případě tmavých provedení známých siluet to platí dvojnásob.

Tenisky jsou tématem, kterému vždy s radostí věnujeme dostatek času a prostoru. Dnes neuděláme výjimku a v následujících řádcích si představíme nejzajímavější černé páry z aktuální nabídky Footshopu, které si stále stíháš rozbalit pod vánočním stromkem.

Jde o ideální volbu pro ty, kterým příliš nevoní masivní zimní boty nebo v případě žen holínky a vyhledávají komfort i za cenu hrubších ponožek. Koupí jednotlivých modelů níže však neuděláš krok vedle ani během příštího jara a podzimu. Navíc péče o tmavé provedení, včetně čištění je vždy mnohem jednodušší. 

Nike Blazer Mid '77 W / 2 599 Kč

Jako první tu máme ikonické krásky v kontrastním černobílém provedení s gumovou podrážkou. Jde o univerzální záležitost, kterou snadno zkombinujete ať už s úzkými nebo širokými džínami a stejně tak i se šaty. Cenovka pod úrovní 2 600 korun je dostatečně silným lákadlem.

Čierne tenisky sú vždy skvelou voľbou. Tieto páry môžu byť tvoje pod vianočným stromčekom
Zdroj: Footshop

Vans Old Skool VLT LX x Baracuta / 2 550 Kč

Za minimálně stejnou klasiku, jako jsou Nike Blazer Mid '77, považujeme i Old Skool, které minimálně jednou vlastnil každý z nás. Ve Footshopu si těsně před Vánocemi připravili milé překvapení díky spolupráci se značkou Baracuta, které dominuje kostkovaný motiv. Velmi nápadité oživení tmavého podkladu potěší muže i ženy.

Čierne tenisky sú vždy skvelou voľbou. Tieto páry môžu byť tvoje pod vianočným stromčekom
Zdroj: Footshop

Converse Pro Leather OX / 3 099 Kč

Značka Converse neskrývá ve svém portfoliu jen plátěné „číňany“, ale také původně basketbalové modely, které se aktuálně těší velké popularitě. Nás nejvíce upoutaly právě Pro Leather OX se světle modrou podrážkou a vnitřkem, na jehož vnější straně najdeš i krátký zip.

Čierne tenisky sú vždy skvelou voľbou. Tieto páry môžu byť tvoje pod vianočným stromčekom
Zdroj: Footshop

adidas Originals Ozweego W / 2 999 Kč

Jedna z nejnovějších siluet z dílny německého sportovního giganta si za krátký čas své existence vybudovala poměrně silnou fanouškovskou základnu. Světlemodrá nebo v originále „baby blue“ je v posledních měsících trendem, který vypadá zajímavě prakticky ve všech provedeních a černá není výjimkou, co říkáš?

Domů
Sdílet
Diskuse