Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2021 12:55
Čas čtení 3:47
Richard Balog

Móda Refresher: Rozhodni, která Češka nebo Slovenka vytáhla v roce 2020 nejlepší outfit

Móda Refresher: Rozhodni, která Češka nebo Slovenka vytáhla v roce 2020 nejlepší outfit
Zdroj: Instagram / @andicsinger
MÓDA
Uložit Uložené

Ve výběru nechybí naše oblíbené influencerky, ale ani známé tváře jako Michaela Kociánová, Zorka Hejdová či Monika Marešová.

Oslavy příchodu nového roku máme všichni za sebou a s čistou hlavou se můžeme pustit do plnění předsevzetí. V krátkosti se ovšem ještě obhlédneme za uplynulými 12 měsíci a společně vybereme nejlepší outfit z českých a slovenských ulic.

Především ženy z našich končin jsou při skládání svých outfitů stále odvážnější a o zajímavé kombinace tak nemáme nouzi. Domácí módní influencerky či modelky jsou skvělou inspirací a následující řádky tě o tom přesvědčí. V anketě na závěr nezapomeň hlasovat pro svoji favoritku. 

Doporučeno
Překvapivé, ale také bizarní módní momenty roku 2020: Philipp Plein urazil pozůstalé Kobeho Bryanta Překvapivé, ale také bizarní módní momenty roku 2020: Philipp Plein urazil pozůstalé Kobeho Bryanta 1. ledna 2021 14:29

Petra Macková - @pepamack 

Atraktivní Slovenka, která již dlouhá léta žije v Austrálii, kde patří mezi nejvýraznější tváře na sociálních sítích. Petra je v našich očích samostatnou kategorií a její módní vkus inspiruje již více než milion žen na celém světě.

Štíhlá tmavovláska si nás získala svou sofistikovaností, sexappealem a v neposlední řadě nenuceným projevem, díky němuž vypadá skvěle téměř ve všem, co si oblékne. V roce 2020 předvedla desítky zajímavých outfitů, z nichž bylo náročné vybrat jen jeden.

Jde o velmi jednoduchou kombinaci lehkého kabátu známé slovenské značky NEHERA, volných kalhot bassike, ikonických tenisek Superstar od adidas Originals v minimalistické úpravě Prada a oválných slunečních brýlí Bottega Veneta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack)

Natália Körnerová - @natykerny

Stejně jako Petra Macková, tak i Natália sází především na jednoduché kombinace a jde jí to perfektně. Bývalá partnerka rapera PIL Cho ukrývá ve svém šatníku množství high-end kousků, které vyváženě doplňuje o známé modely tenisek díky partnerství s Footshopem.

V roce 2020 si naše srdce mimo jiné získala i tímto velmi lehkým outfitem s bílými botami značky Dr. Martens. Kombinace jako stvořená na večerní procházku v letních měsících.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @natykerny

Alexandra Sedláčková - @alexsedlackova

Alexandra Sedláčková patří mezi nejoblíbenější módní influencerky. Sympatická rodačka z Prahy, které nikdy nechybí úsměv na tváři, nemá striktně vyhrazený styl oblékání a jeden den ji vidíme v elegantní róbě LAFORMELA a druhý si následně užívá krásy přírody ve sportovně laděných kouscích.

Domů
Sdílet
Diskuse