Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2021 19:25
Čas čtení 0:42
Richard Balog

Cristiano Ronaldo zaznamenal 758. gól v kariéře, díky čemuž předstihl legendárního Pelého

Cristiano Ronaldo zaznamenal 758. gól v kariéře, díky čemuž předstihl legendárního Pelého
Zdroj: Janerik Henriksson / TT via AP
SPORT
Uložit Uložené

Portugalský zakončovatel s vysokou pravděpodobností překoná celkový rekord Josefa Bicana už v nejbližším zápase 6. ledna na hřišti AC Milán.

Cristiano Ronaldo odstartoval rok 2021 ve velkém stylu a v počtu vstřelených gólů na klubové a reprezentační úrovni předstihl Pelého. Portugalský zakončovatel totiž v nedělním zápase proti Udinese Calcio zaznamenal svůj 757. a zároveň i 758. přesný zásah v kariéře a brazilskou ikonu odsunul na 3. místo v celkovém pořadí. 

Pro hráče Juventusu Turín nebude větším problémem předstihnout ani Josefa Bicana, na nějž ztrácí už jen 1 gól a překonání rekordu je jen otázkou času. Příležitost bude mít hned 6. ledna na hřišti AC Milán.

Doporučeno
10 nejlepších a nejpamátnějších gólů legendárního Diega Maradony. Angličany popravil gólem století i Boží rukou 10 nejlepších a nejpamátnějších gólů legendárního Diega Maradony. Angličany popravil gólem století i Boží rukou 25. listopadu 2020 20:44

Jedna z největších hvězd v historii fotbalu nám tak znovu dokazuje, že věk je v jeho případě jen číslo a také těsně před oslavou 36. narozenin má stále co nabídnout. V aktuální ligové sezoně Serie A zaznamenal už 14 přesných zásahů, a to i přesto, že jistý čas strávil v karanténě kvůli nakažení koronavirem. 

Celkově zaznamenal 656 klubových branek za Sporting Lisabon, Manchester United, Real Madrid a Juventus Turín, přičemž zbývajících 102 branek přidal v dresu národního týmu Portugalska, který přivedl i k titulu Mistrů Evropy v roce 2016. 

Nám nezbývá než si užívat každý zápas, do kterého Cristiano Ronaldo nastoupí a sledovat, kolik rekordů ještě překoná.

Domů
Sdílet
Diskuse