Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2021 13:44
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Miliardář zkritizoval Serenu Williams: V tomhle věku a s váhou, jakou má, by měla svoji kariéru ukončit

NEWS TENIS
Uložit Uložené

Ředitel turnaje Madrid Open se v rozhovoru pro rumunskou televizi ostře opřel do tenistky Sereny Williams.

Do Sereny Williams, jedné z nejúspěšnějších tenistek všech dob, se tvrdě opřel miliardář a ředitel turnaje Madrid Open Ion Țiriac. Dle jeho slov je Američanka již moc stará na profesionální hráčku a ani její váha není ideální. Do tenistky se pustil v relaci rumunské televize. Za kontroverzní výroky se na někdejší rumunskou elitu tenisu na sociálních sítích strhla vlna kritiky a do boje se vložil také manžel Sereny Williams Alexis Ohanian.

Doporučeno
Festival Rock for People se přesouvá do virtuálního světa. Mezi vystupujícími bude i Redzed Festival Rock for People se přesouvá do virtuálního světa. Mezi vystupujícími bude i Redzed 5. ledna 2021 10:33

V tomhle věku a s váhou, jakou má, už se nepohybuje tak dobře jako před patnácti lety. Serena bývala senzační hráčka. Kdyby měla ale trochu slušnosti, tak už kariéru ukončí. Z mnoha důvodů,“ komentoval vítězku 23 grandslamů ve dvouhře 81letý miliardář a ředitel turnaje Madrid Open.

Domů
Sdílet
Diskuse