Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2021 18:32
Čas čtení 0:39
Tereza Šnajdrová

Neznámý pachatel napadl v Praze dvě ženy nožem, policie po něm pátrá

NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Nebezpečný muž v Praze v průběhu posledních dní napadl hned několik žen.

Pražští policisté pátrají po nebezpečném muži, který během několika uplynulých dní napadl nejméně dvě ženy. Pachatel, jenž je podle detektivů ozbrojený, jednu ženu okradl, té druhé se naštěstí podařilo utéct. Za loupež mu nyní hrozí až deset let vězení.

Doporučeno
Miliardář zkritizoval Serenu Williams: V tomhle věku a s váhou, jakou má, by měla svoji kariéru ukončit Miliardář zkritizoval Serenu Williams: V tomhle věku a s váhou, jakou má, by měla svoji kariéru ukončit 5. ledna 2021 13:44

V jednom z případů muž zaútočil na ženu na Hlávkově mostě, té se však podařilo z místa utéct. Pachatel však bezprostředně poté opět zaútočil na jinou ženu jdoucí po ulici. Po poškozené požadoval vydání finanční hotovosti. Pětadvacetiletá žena mu posléze ve strachu o svůj život vydala peníze, které měla u sebe,“ vyjádřila se k případu tisková mluvčí policie Eva  Kropáčová.

Domů
Sdílet
Diskuse