Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2021 11:05
Čas čtení 1:26
Vojtěch Vanda

Do března naočkujeme celou dospělou populaci, tvrdí izraelský premiér

NEWS IZRAEL
Uložit Uložené

Izrael je na špičce očkování vakcínou proti koronaviru. Na začátku jara by chtěl mít proočkovanou celou dospělou populaci.

Izrael vede světovou očkovací kampaň proti koronaviru. Už nyní dostal očkování jeden z pěti obyvatel devítimilionové země. A její premiér, Benjamin Netanjahu, se netají ještě většími ambicemi. Rád by proočkoval celou dospělou populaci, tedy Izraelce nad 16 let, do konce letošního března, čímž by se jeho země stala první proočkovanou zemí na světě. Palestinci si však budou muset počkat. Informuje o tom Business Insider.

Doporučeno
Papež odpor k vakcíně přirovnává k sebevražednému odmítnutí. Zahráváme si se životy jiných lidí, upozorňuje Papež odpor k vakcíně přirovnává k sebevražednému odmítnutí. Zahráváme si se životy jiných lidí, upozorňuje 11. ledna 2021 7:05

„Přivezeme dodávku vakcíny za dodávkou, a do března proočkujeme celou populaci starší 16 let,“ nechal se slyšet izraelský premiér Benjamin Netanjahu. „Už jsme zvládli proočkovat více než 72 % našich obyvatel nad 60 let, a to dokončíme úplně,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse