Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2021 12:25
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

„To je bomba, vojáku!“ Policisté pátrají po muži, který nechal před Pražským hradem kufr s domnělou výbušninou

ZAJÍMAVOSTI ČESKO PRAŽSKÝ HRAD
Uložit Uložené

Pokud dotyčného poznáš, volej 158.

Policejní vyšetřovatelé se od Štědrého dne zabývají případem oranžového kufru, který odložil neznámý muž před členem Hradní stráže u Pražského hradu. Podle slov muže s kufrem v něm měla být bomba. Prostor tedy musel být evakuován, přestože se výbušnina v zavazadle nepotvrdila. Za šíření poplašné zprávy během nouzového stavu teď muži hrozí až 8 let vězení.

Doporučeno
Mladík vyhrožoval představitelům vlády a policie na Facebooku atentátem. Hrozí mu až 15 let vězení Mladík vyhrožoval představitelům vlády a policie na Facebooku atentátem. Hrozí mu až 15 let vězení 8. ledna 2021 12:17

„To je bomba, vojáku,“ pravděpodobně utrousil neznámý muž, když přitáhl o Štědrém dnu před Bránu gigantů na Pražském hradě oranžový kufr. Poté, co svou zprávu sdělil členu Hradní stráže, který měl zrovna hlídku, z Hradčanského náměstí utekl. 

Domů
Sdílet
Diskuse