Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2021 15:53
Čas čtení 0:30
Miriam Rumanková

Slovenka se nemohla 2 hodiny dostat z Felicie, která se potápěla do ledové vody

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Ženě se jako zázrakem nic vážnějšího nestalo.

O případě ženy z trnavského okresu informovala policie na svém facebookovém účtu. Žena se nemohla dvě hodiny dostat z auta, které se potápělo do ledové vody. „Policisté našli brzy ráno už jen zatopené auto v Kunovské přehradě,“ píše policie.

Podle informací řidička na autě Škodě Felicia nezvládla řízení a v úseku mezi obcí Sobotište a Senica sjela mimo cestu a skončila ve vodě v Kunovské přehradě. Asi po 2 hodinách prý z auta sama vyšla a požádala o pomoc lidi v kolemjedoucím autě.

Doporučeno
Mám příznaky covidu. Jak postupovat dále? Mám příznaky covidu. Jak postupovat dále? 17. ledna 2021 11:22

„Ženě se jako zázrakem nic vážnějšího nestalo, kvůli silnému podchlazení skončila nakonec v Myjavské nemocnici,“ informovala policie.

Slovenská policie upozorňuje řidiče, aby jízdu přizpůsobili aktuální situaci na cestách. Silnice jsou v některých úsecích těžší průjezdné a s navátým sněhem a po noci zmrzlé: „Dávejte si pozor a zbytečně neriskujte!“

Domů
Sdílet
Diskuse