Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 17:08
Čas čtení 0:57
Vojtěch Vanda

Muž v Praze řídil přes zákaz řízení. Aby policii zmátl, nahlásil jiné jméno, které však mělo zákazy čtyři

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Špatně informovanému muži manévr nevyšel.

Aby se vyhnul pokutě za řízení během platného zákazu, policistům nahlásil cizí jméno. Třiadvacetiletý muž, jenž byl zastaven na Praze 5 netušil, že to má rovnou čtyři zákazy řízení. Zajímavý byl také způsob, jakým muže policisté v úterý odpoledne vypátrali. Dostali totiž hlášení od sedmiletého chlapce, který měl podezření, že muži vezou kradená kola.

Doporučeno
Čtyřletý hoch utekl tyranskému otci do lesa, kde léta vyrůstal s divokými psy. Úřady jej po čase vrátily domů, kde musel žebrat Čtyřletý hoch utekl tyranskému otci do lesa, kde léta vyrůstal s divokými psy. Úřady jej po čase vrátily domů, kde musel žebrat 15. ledna 2021 14:36

Všechno začalo v úterý odpoledne kolem 14 hodiny, když dostali policisté oznámení od sedmiletého chlapce. Ten se domníval, že vidí, jak na parkovišti u Horního nábřeží na Praze 5 dva muži kradou kola z auta a nakládají je do jiného. Policisté se proto rozhodli situaci prověřit.

Domů
Sdílet
Diskuse