Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 21:46
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Víly se v seriálu od Netflixu mění na vražedné stroje. The Winx spojuje Harryho Pottera a Zaklínače do teenagerského příběhu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj trailer pro seriál Fate: The Winx Saga.

Dva dny před premiérou se Netflix rozhodl, že je načase propagovat jejich nový seriál. Jmenuje se Fate: The Winx Saga a po prvním traileru můžeme vydedukovat, že půjde o mix Zaklínače, Harryho Pottera a jiných oblíbených fantasy stylů v teenagerském provedení. Hlavní postavy jsou v teenagerských letech a procházejí velkými psychologickými a fyzickými změnami.

Doporučeno
Od těchto filmů a seriálů jsme v roce 2020 čekali více Od těchto filmů a seriálů jsme v roce 2020 čekali více 5. ledna 2021 14:30

Diváky budou nejvíce zajímat ty fyzické, jelikož bude seriál plný víl a jiných nadpřirozených bytostí. Velká část děje se soustředí na kouzelnickou školu, kde se budou snažit naučit své schopnosti ovládat. Zde zároveň potkají své další lásky, ale i první nestvůry usilující o jejich životy.

Domů
Sdílet
Diskuse