Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2021 16:25
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

Zneužíval desítky dívek do 15 let, za sex jim nabízel 1000 korun. Nyní je muž z Opavska ve vazbě

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Muž měl malé dívky vyhledávat na internetu, kde jim nabízel peníze za sexuální služby.

Další případ zneužívání malých dívek byl zveřejněn policejními složkami. Čtyřicetiletý muž z Opavska vyhledával od roku 2015 na internetu mladé dívky do 15 let, od kterých za peníze, obvykle tisíc korun, očekával sexuální úsluhy. Některé dívky zneužíval opakovaně, a to jak v různých bytech tak i na veřejnosti. Muž nyní čeká na svůj trest ve vazbě. Informuje deník Právo.

Doporučeno
Chladnokrevný masakr: Zienertová ubodala a udusila své 4 děti. Stala se tak jednou ze tří žen v Česku, které dostaly doživotí Chladnokrevný masakr: Zienertová ubodala a udusila své 4 děti. Stala se tak jednou ze tří žen v Česku, které dostaly doživotí 24. ledna 2021 10:04

Policie případ čtyřicetiletého muže prošetřovala už rok, během nějž získávala stále nové informace, které případ rozvrstvily do velkých rozměrů. Vyšetřovatelé zjistili, že sexuálně obtěžoval a zneužíval desítky dívek výhradně ve věku od 12 do 15 let za úplatu, která nejčastěji dosahovala 1000 korun. 

Domů
Sdílet
Diskuse