Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti
31. ledna 2021 15:01
Čas čtení 1:10
Sponzorovaný obsah

Prémiové materiály, univerzálnost i surovost ulice. Jägermeister zachraňuje noční život skvělou kolekcí

Prémiové materiály, univerzálnost i surovost ulice. Jägermeister zachraňuje noční život skvělou kolekcí
Zdroj: Jägermeister
MÓDA
Uložit Uložené

12 limitovaných kousků je online a nad jejich koupí bys neměl příliš dlouho přemýšlet.

Noční život, klubová scéna a móda k sobě neodmyslitelně patří již odnepaměti, což ve svůj prospěch velmi šikovně využívá Jägermeister, který do světa vypouští debutovou kolekci oblečení a doplňků. Nese název „BEST NIGHTS“ a odkazuje na ty nejlepší noci, které snad již brzy opět zažijeme ve společnosti našich přátel.

Již v úvodu musíme uznat, že jednotlivé kousky předčily naše očekávání a ani zdaleka nejde o nekvalitní merch s vidinou rychlého zisku. Svědčí o tom i fakt, že tvářemi kampaně jsou Dalyb, Bloody Osiris, Lisa Anckarman či Christopher Blumenthal.

Celá kolekce „BEST NIGHTS“ je dostupná právě teď
Prémiové materiály, univerzálnosť aj surovosť ulice. Jägermeister zachraňuje nočný život skvelou kolekciou
Zdroj: Jägermeister

Vedení Jägermeisteru nezůstalo své pověsti nic dlužné a při tvorbě jednotlivých kousků čerpalo inspiraci v ulicích, mezi mladými lidmi, pro které je streetwear každodenní uniformou.

 Výsledkem je 12 limitovaných kousků oblečení a doplňků, které odrážejí aspekty nočního života, typické barevné kombinace značky a pohodlné střihy. Svůj šatník tak můžeš obohatit například o celočerné tričko s krátkými rukávy doplněné o „maskáčový“ potisk, čepici se souřadnicemi sídla společnosti v německém městě Wolfenbuttel, dlouhou oranžovou šálu či tepláky ve dvou barvách.

Všechny produkty jsou přitom vyrobeny z prémiové 100% bavlny s certifikátem Organic Cotton Standard (OCS) v německých a portugalských továrnách. Při dobrém zacházení ti tyto kousky vydrží dlouhá léta a stále s nimi zaboduješ.

Prémiové materiály, univerzálnosť aj surovosť ulice. Jägermeister zachraňuje nočný život skvelou kolekciou
Zdroj: Jägermeister

Jde o plnohodnotné módní dílo s myšlenkou podpory kultury během aktuální celosvětové krize, které v mnoha směrech zastiňuje i ty nejznámější streetwearové značky. Jen se zkus podívat, kde a z jakých materiálů bylo vyrobeno tvé oblíbené tričko Supreme...

Prodej kolekce byl spuštěn před pár minutami na webové stránce Jägermeister - BEST NIGHTS a jak jsme již zmínili, počet vyrobených kusů je značně limitován, a proto bys nad nákupem neměl zbytečně dlouho přemýšlet. V případě, že nevíš, jak jednotlivé kousky navzájem kombinovat, klidně se inspiruj galerií fotografií níže s Dalybem.

JägermeisterJägermeisterJägermeisterJägermeister
Zobrazit galerii
(12)
Domů
Sdílet
Diskuse