Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2021 11:25
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Anna Šulcová o přípravě kampaně, která poběží na TikToku vlády

NEWS ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Youtuberka vydala video, v němž popisuje, jak vznikla kampaň podporující očkování proti koronaviru.

Aktualizace 18:01 – Původní video z kanálu Anny Šulcové bylo odstraněno. Přikládáme nově nahranou verzi.

Ve čtvrtek večer rozvířila vody českého internetu zpráva, že vláda Andreje Babiše investovala 500 tisíc korun do propagace videí o dezinformacích na sociálních sítích. Tvářemi této kampaně, která poběží na TikToku, Instagramu, Facebooku, YouTube a Twitteru, se stala Anna Šulcová a Jakub Gulab (Oprava 20:32 – V původní verzi článku jsme uvedli špatně příjmení pana Gulaba. Za chybu se omlouváme). A právě Anna na svém YouTube kanále právě zveřejnila video, v němž vznik kampaně popisuje.

Doporučeno
Vláda si zřídila TikTok, kde bude vystupovat Anna Šulc. Za propagaci zaplatila 500 000 korun Vláda si zřídila TikTok, kde bude vystupovat Anna Šulc. Za propagaci zaplatila 500 000 korun 29. ledna 2021 9:19

Podle Úřadu vlády ČR, i samotných influencerů, bude tato online kampaň bojovat proti dezinformacím spojeným s očkováním proti koronaviru. „Od března, tedy od začátku pandemie, se o covidu snažím předávat podložené a tedy relevantní informace,“ uvedla na začátku videa Anna.

Domů
Sdílet
Diskuse