Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. února 2021 7:25
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Youtubera MikeJePan zatkla policie na benzince, je podezřelý z vydírání

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Policie jej zatkla na čerpací stanici.

Youtuber známý jako MikeJePan byl v úterý zatčen. Policie jej zadržela v dopoledních hodinách na jedné z čerpacích stanic v Praze. Nyní se nachází v cele předběžného zadržení. Podezřelý je z vydírání. O případu jako první informoval Deník N.

„Mohu potvrdit informaci, že  policejní orgán realizoval zadržení podezřelé osoby v souvislosti s možným podezřením ze spáchání trestného činu vydírání,“ řekl pro Deník N mluvčí pražského státního zastupitelství Aleš Cimbala.

Doporučeno
Oficiálně: Youtuber Jake Paul se v boxerském zápase pobije s bývalým bojovníkem UFC. Má míň proher než McGregor, říká o soupeři Oficiálně: Youtuber Jake Paul se v boxerském zápase pobije s bývalým bojovníkem UFC. Má míň proher než McGregor, říká o soupeři 27. ledna 2021 8:25

Podle serveru Expres by se mělo do 24 hodin od zadržení rozhodnout, zda bude na youtubera uvalena vazba. V případě prokázání viny mu prý hrozí trest odnětí svobody na pět až dvanáct let.

Youtuber Mikael Oganesjan alias Mike Pán je známý mimo jiné videi, ve kterých uráží příslušníky policie nebo záměrně porušuje zákon. Kvůli porušování pravidel YouTube mu byl dokonce v roce 2018 účet smazán. Měl na něm statisíce odběratelů. Později vystupoval na kanálu s názvem AROGANTNÍ, ten je ale dnes smazán také.

mike je pán
Zdroj: YouTube/Swagswag
Domů
Sdílet
Diskuse