Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2021 8:25
Čas čtení 0:58
Ondřej Jarůšek

Oficiálně: Youtuber Jake Paul se v boxerském zápase pobije s bývalým bojovníkem UFC. Má míň proher než McGregor, říká o soupeři

SPORT
Uložit Uložené

17. dubna se Jake Paul postaví proti Benu Askrenovi.

Známý youtuber Jake Paul se znovu postaví do ringu. Tentokrát si s ním mezi šestnácti provazy poměří síly bývalý UFC bojovník Ben Askren. Stane se tak 17. dubna letošního roku. Paul o tom informoval na svém instagramovém účtu.

Doporučeno
10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 18. ledna 2021 9:42

Pro výstředního tvůrce videí se bude jednat už o třetí profesionální zápas v boxu. V obou předešlých vyhrál a oba soupeře ukončil v prvním kole. Ještě nikdy však nestál proti čistokrevnému bojovníkovi. V prvním případě jeho soupeřem byl kolega youtuber Ali Eson Gib a v druhém zápase boxoval s Natem Robinsonem, bývalou hvězdou NBA.

Domů
Sdílet
Diskuse