Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2021 16:30
Čas čtení 1:51
Martin Mičuda

Nové DS 4 chce konkurovat Mercedesu. Kromě atraktivních tvarů zaujme netypickou palubovkou

Nové DS 4 chce konkurovat Mercedesu. Kromě atraktivních tvarů zaujme netypickou palubovkou
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://int-media.dsautomobiles.com/en/ds-4-refinement-engineered?idtok=49fd2bbb8369#prettyPhoto" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">dsautomobiles.com</a>
TECH
Uložit Uložené

DS 4 se představuje ve své druhé generaci.

Automobilka DS v posledních letech zahájila slušnou modelovou ofenzívu. Aktuálně přináší svůj dosud snad nejatraktivnější počin. Po modelech jako DS 3 Crossback či DS 9 totiž přichází na řadu nová, v pořadí druhá generace modelu DS 4, kterým francouzská značka spadající do koncernu Stellantis hlásí návrat do třídy kompaktních hatchbacků. Ba co víc, DS prohlašuje, že novinka má nově definovat C prémiový segment.

Není žádným tajemstvím, že DS je jakási luxusnější odnož značky Citroën, tedy prémiový výrobce na francouzský způsob. Dosud se zdaleka nenaplnily ambice ohrozit etablované prémiové značky jako Audi, BMW či Mercedes-Benz, právě DS 4 to má ale změnit.

Faktem je, že nyní už nejde jen o Citroën C4 se stylovější karoserií, ale opravdu atraktivně vypadající hatchback, za jaký by se na první pohled nemuseli stydět ani zmiňovaní výrobci.

DS,DS 4,
Zdroj: https://int-media.dsautomobiles.com/en/ds-4-refinement-engineered?idtok=49fd2bbb8369#prettyPhoto
Domů
Sdílet
Diskuse