Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2021 6:41
Čas čtení 1:01
Katarína Danková

Bee Line x Timberland: Po devíti letech spolupráce první turistická kolekce

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Značky reagují na zvýšenou poptávku a představují turistickou kolekci oblečení a obuvi. Dostupná bude od 26. února (na webu Bee Line) a 5. března (na webu Timberland).

Po devíti letech spolupráce streetwearové značky Bee Line (Billionaire Boys Club) se značkou Timberland zaměřenou na exteriérové oblečení a převážně obuv, vznikla překvapivě turistická kolekce.

Značky využily poptávku a během koronakrize, kdy se lidé straní davům a o to víc raději vyběhnou do přírody. Představily tak barevnou kolekci oblečení a obuvi. Trička, mikiny, kalhoty, šortky a obuv vysoká i nízká. Nová Bee Line x Timberland kolekce se snaží vyhovět všem turistickým potřebám.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIONAIRE BOYS CLUB/ICECREAM (@bbcicecream)

Ani tentokrát nás spolupráce značek nezklamala a kolekce žije barvami, i když možná tlumenějšími. Trailová obuv je zdobena fuchsiovou, námořnickou barvou a odstíny zelené, zatímco vyšší GORE-TEX typ obuvi má tlumené zelené odstíny s levandulovou. Co je však na každém páru zřejmé, jsou loga značek na těle boty.

Domů
Sdílet
Diskuse