Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2021 18:42
Čas čtení 2:27
Richard Balog

Kaley Cuoco se šampaňským a pizzou v ruce, ale i honosné róby. Toto jsou nejlepší outfity z letošních Zlatých glóbů

Kaley Cuoco se šampaňským a pizzou v ruce, ale i honosné róby. Toto jsou nejlepší outfity z letošních Zlatých glóbů
Zdroj: Instagram / @louisvuitton
MÓDA
Uložit Uložené

78. ročník předávání prestižních cen se přesunul do online světa, ale známé tváře nám přesto předvedly slavnostní outfity hodné pozornosti.

Virtuální předávání filmových a seriálových cen Zlatý glóbus je za námi a i přes stále přetrvávající pandemii přineslo i outfity z červených koberců, respektive zahrad či obýváků, v podání známých tváří.

Ty si velmi dobře uvědomují vážnost obdobných galavečerů a znovu předvedly honosné róby z dílen módních domů či luxusní šperky v hodnotě desítek milionů korun. V následujících řádcích se tak můžeš těšit na božsky krásnou Gal Gadot, sofistikovanou Kate Hudson, Anyu Taylor-Joy a další.

Zapomenout však nemůžeme ani na Kaley Cuoco, která letošní Zlaté glóby vzala s humorem – se šampaňským a s pizzou v ruce.

Výsledky letošních Zlatých glóbů najdeš v samostatném článku.
Doporučeno
Minimalistické módní značky, které musíš poznat a vyzkoušet Minimalistické módní značky, které musíš poznat a vyzkoušet 26. února 2021 13:18

Wonder Woman Gal Gadot patří mezi nejkrásnější ženy světa a v bílých šatech z dílny Givenchy šitých na míru vypadala jako řecká bohyně.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

Skvěle během uplynulé noci vypadala také Renée Zellweger, která vsadila na dlouhé černé šaty od Giorgio Armani Privé.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes)

Kate Hudson nás nejprve na samotný slavnostní večer lákala v bílých šatech s asymetrickým výstřihem značky Proenza Schouler a následně v róbě Louis Vuitton s netradičním páskem a volánovými rukávy.

Domů
Sdílet
Diskuse