Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2021 17:38
Čas čtení 0:47
Adam Novosad

VIDEO: Vězeň na útěku si šel koupit Call of Duty. Policisté ho zastavili, tak je skopal, ale uniknout se mu nepodařilo

NEWS
Uložit Uložené

Zákaz vycházení nebylo možné porušit kvůli nákupu Call of Duty.

Nejhloupější rozhodnutí života. Zřejmě takto bude vzpomínat na svou návštěvu centra města 36letý Clint Butler, který loni uprchl z vězení HMP Spring Hill v regionu Buckinghamshire. Na svobodě pobýval spokojeně několik měsíců, ale v lednu tohoto roku ho přestal bavit britský lockdown, a tak se s kamarádem vydali do Birminghamu. Chtěli si koupit hru Call of Duty, aby mohli hraním přečkat zákaz vycházení.

Doporučeno
VIDEO: Jean Reno poslal povzbudivý videopozdrav českým zdravotníkům a pacientům VIDEO: Jean Reno poslal povzbudivý videopozdrav českým zdravotníkům a pacientům 8. března 2021 17:35

Na jedné z ulic si ale chlapíků všimla policejní hlídka pochůzkářů, která se ke kamarádům přiblížila a byla zvědavá, proč se rozhodli porušit vládní nařízení. „Jdeme si koupit nové Call of Duty, nemůžeme jen vysedávat v lockdownu,“ odpověděl policistovi Butler, který v té chvíli zřejmě věděl, že je zle.

Domů
Sdílet
Diskuse