Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2021 19:47
Čas čtení 0:35
Vojtěch Vanda

Mapa koronavirových opatření v Evropě: Podívej se, jak jsou na tom ostatní státy

Mapa koronavirových opatření v Evropě: Podívej se, jak jsou na tom ostatní státy
Zdroj: EuroGeographics
NEWS
Uložit Uložené

Jiná vláda, jiná opatření. Prozkoumej, jak jsou na tom s opatřeními nejen v sousedních státech.

Vyznat se v tom, která země Evropské unie zavedla jaká opatření, by se mohlo zdát takřka nemožné. Ne však s mapou, která se nachází na oficiálních stránkách Evropské unie. Pokud potřebuješ neodkladně vycestovat za prací, nebo hledáš informace o opatření v jiné unijní zemi, pomocí jednoduché lišty si sám v klidu navolíš stát, a proklikneš se k aktuálně platným opatřením.

Doporučeno
Blatný: Epidemie by mohla brzdit a nejtvrdší opatření skončit po 21. březnu. Zdravotníci dostanou odměny jako loni Blatný: Epidemie by mohla brzdit a nejtvrdší opatření skončit po 21. březnu. Zdravotníci dostanou odměny jako loni 5. března 2021 11:44

Nástroj poskytuje informace na základě zjištění Evropského střediska pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC), které se pravidelně aktualizují, a jsou dostupné ve 24 jazycích. Z mapy zjistíš všechna platná omezení, zdravotní situaci v zemi, požadavky na karanténu, platné mobilní aplikace pro vysledování kontaktů a varování a další užitečné informace.

Seznam opatření najdeš zde
Domů
Sdílet
Diskuse