Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2021 7:45
Čas čtení 2:01
Dominik Vetrák

Komedie Bad Trip od Netflixu tě rozesměje více než Borat či Deadpool. Čekají tě nezapomenutelné a nechutné scény

Komedie Bad Trip od Netflixu tě rozesměje více než Borat či Deadpool. Čekají tě nezapomenutelné a nechutné scény
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILMY 2021 NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU TOP FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Bad Trip tě rozesměje jako už dlouho žádná jiná komedie.

Komedii Bad Trip jsi mohl vidět už loni. Amazonu totiž leakla na internet v dubnu 2020. Uběhl rok a nakonec ji prodali Netflixu, kde slaví velký úspěch. Žánrově se dost podobá Boratovi. Jde tedy o směs hereckých výkonů vedle nic netušících lidí, kteří sledují neuvěřitelné situace, do kterých se dostaly hlavní postavy.

Těmi jsou Chris (Eric Andre) a Bud (Lil Rel Howery). Dva dospělí muži, kteří v životě téměř nic nedokázali a touží po změně. Rozhodnou se tedy vydat do New Yorku za ženou, po které Chris toužil celý svůj život. Road movie kombinuje mnohé prvky z komedií a prank žánru, tedy žánru, ve kterém nachytávají lidi. Samozřejmě, tři hlavní postavy, Chris, Bud a Budova sestra (Tiffany Haddish), se řídí scénářem, ale dost přitom i improvizují.

Doporučeno
Svět Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prozrazuje nová tajemství o světě Marvelu a pravdu o Captainu Americovi Svět Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prozrazuje nová tajemství o světě Marvelu a pravdu o Captainu Americovi 27. března 2021 15:26

Nicméně, reakce okolních lidí jsou autentické, protože netuší, že jde o skrytou kameru. Podobně jako Borat, i Bad Trip má jakousi příběhovou kostru. Ta je však absolutně nezajímavá a jako divákovi ti půjde výhradně o vtipy. A ty se podařily na jedničku. Nebudeme ti žádné spoilovat, ale my jsme zažili hned několik záchvatů smíchu.

Domů
Sdílet
Diskuse