Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2021 10:22
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

DMX je napojen na plicní ventilaci, právník nevyloučil ohrožení života

DMX je napojen na plicní ventilaci, právník nevyloučil ohrožení života
Zdroj: Shahar Azran/WireImage
HUDBA
Uložit Uložené

Dlouholetý právník slavného rapera tvrdí, že neví, co způsobilo infarkt. Podle bulvárního deníku TMZ se DMX předávkoval drogami.

Legendární raper DMX je v současnosti napojen na umělou plicní ventilaci, protože nedokáže dýchat sám. Potvrdil to jeho dlouholetý právník Murray Richman, který zároveň tvrdí, že neví, co způsobilo infarkt 50letého interpreta, informuje portál NBC News. Do nemocnice rapera přivezli ještě v pátek večer ve vážném stavu, museli ho oživovat a napojit na přístroje.

„Earl (civilní křestní jméno rapera pozn. red.) byl milý člověk. Byl člověkem, který dokázal vyprávět příběhy. Láme mi to srdce,“ dodal právník.

Doporučeno
Česko a rap v dubnu: Blakkwood ukáže dva nové členy, Psycho Rhyme vydává EP a Marpo očekáváný klip Česko a rap v dubnu: Blakkwood ukáže dva nové členy, Psycho Rhyme vydává EP a Marpo očekáváný klip 4. dubna 2021 8:30

Podle informací bulvárního deníku TMZ lékaři ještě včera nevylučovali ani nejhorší možný scénář a stav mimo ohrožení života nepotvrdil ani Richman. Prognózy pro rapera podle bulvárního portálu nejsou pozitivní ani v neděli, zároveň ho už přišly navštívit i děti.

TMZ se zároveň podařilo zjistit, že infarkt si pravděpodobně DMX přivodil sám předávkováním drogami. Legenda v minulosti nominovaná na cenu Grammy se netajila svým vztahem ke kokainu a marihuaně. Naposledy se do centra pro drogově závislé přihlásil DMX před pár měsíci, když se vrátil z vězení, kde si odseděl 12 měsíců za daňové podvody.

Domů
Sdílet
Diskuse