Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2021 13:01
Čas čtení 1:17
Tereza Šnajdrová

Za ubití kamaráda 20 ranami sekyrou si odsedí sedm let, rozhodl soud

Za ubití kamaráda 20 ranami sekyrou si odsedí sedm let, rozhodl soud
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Dvaašedesátiletý Robert Turek byl kvůli množství alkoholu v krvi nepříčetný.

Dvaašedesátiletý Robert Turek si ve středu u pražského vrchního soudu vyslechl rozsudek za čin, kterého se dopustil na svém kamarádovi. Toho k smrti ubil dvaceti ranami sekyrou, za což nyní půjde na sedm let do vězení. Podle soudních znalců byl Turek kvůli množství krvi v alkoholu nepříčetný a čin byl překvalifikován z vraždy na opilství, informují Novinky.

Doporučeno
Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha 31. března 2021 8:05

K incidentu došlo v březnu minulého roku, kdy Turek popíjel spolu se svým kamarádem, což oba muže natolik vyčerpalo, že se odebrali ke spánku. Odsouzený si ustlal ve svojí posteli a jeho kamarád měl přespat na zemi, avšak po několika hodinách se Turek probudil a zjistil, že si kamarád přilehl k němu.

Domů
Sdílet
Diskuse