Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2021 7:28
Čas čtení 1:32
redakcia

„Vládne nám zrádce z Hradu.“ Václavské náměstí zaplnily tisíce odpůrců prezidenta Zemana (Fotoreport)

REFRESHER
Uložit Uložené

Byli jsme se podívat na demonstraci proti současné hlavě státu.

„Hrad za hranou, republika v ohrožení!“ Pod tímto názvem ve čtvrtek, na Václavském náměstí a po celé České Republice, probíhala demonstrace za demokracii a odstup Zemana, kterou pořádal spolek Milion chvilek. 

Čechům postupně přestává docházet trpělivost a vzhledem k událostem spojeným s kauzou Vrbětice se spolek Milion chvilek rozhodl zakročit. Dle občanů a zastupitelů spolku Zeman směřuje Českou Republiku do područí Ruska. Toto se stalo hlavním motivem čtvrteční demonstrace.

Občanům se nelíbil ani nástup Michala Haška do pozice náměstka ministra vnitra. Ten se v minulosti fotil s proputinovskými motorkáři a oficiálně je v roli hejtmana přijal.

Doporučeno
Půvabná, ale hloupá. Zeman sklízí kritiku za urážky moderátorky CNN Prima News Půvabná, ale hloupá. Zeman sklízí kritiku za urážky moderátorky CNN Prima News 25. dubna 2021 19:37
zeman
Zdroj: Max Homolka/REFRESHER
Domů
Sdílet
Diskuse