Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2021 19:05
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Ratchet & Clank: Rift Apart je nejkrásnější hra na PS5. Čeká tě cestování mezi světy bez načítání a oku lahodící grafika

Ratchet & Clank: Rift Apart je nejkrásnější hra na PS5. Čeká tě cestování mezi světy bez načítání a oku lahodící grafika
Zdroj: Insomniac Games
TECH
Uložit Uložené

Ratchet & Clank: Rift Apart vychází už 11. června, a to s českými titulky. Sleduj úžasné ukázky.

PlayStation z hlediska exkluzivních her nelení. Už 11. června se dočkáme titulu Ratchet & Clank: Rift Apart, který vyjde jen na PS5. Může za to strhující grafika a herní design.
 
Ve hře budeme cestovat mezi dimenzemi a světy bez jakéhokoliv načítání. Ratchet nebo Rivet se přemístí ze světa do zcela nového okamžitě, za což vděčíme rychlosti nových pevných SSD disků.

Doporučeno
7 nejočekávanějších her, které vyjdou v dubnu a květnu. Pokud chceš hrát nejlepší hry tohoto roku, připrav si pár tisíc korun 7 nejočekávanějších her, které vyjdou v dubnu a květnu. Pokud chceš hrát nejlepší hry tohoto roku, připrav si pár tisíc korun 3. dubna 2021 14:30


Ve hře se dočkáš různých výzev, akčních a platformových pasáží a mnoho dalšího, což ti odhalí upoutávka níže. Zároveň jde o nejlépe vypadající hru na PS5, a tím i na všech konzolích. Vývojáři vytvořili nádherné levely a detailní postavy ve vysoké kvalitě s texturami, za které by se nestydělo ani studio Naughty Dog (The Last of Us).
 
Grafika nabídne úžasné zpracování stínů, odlesků a světla, a to i díky Ray Tracing technologii. Na výběr bude zřejmě hraní v 4K a 60 fps nebo hraní v 4K, 30 fps a s Ray Tracingem. Na přesné specifikace a módy si budeme muset počkat.

Doporučujeme videa sledovat ve 4K

Domů
Sdílet
Diskuse