Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2021 13:19
Čas čtení 1:31
Vojtěch Vanda

Přehled MS v hokeji 2021: Kdy Češi zabojují o medaile?

Přehled MS v hokeji 2021: Kdy Češi zabojují o medaile?
Zdroj: TASR – Michal Svítok
SPORT MS V HOKEJI 2021
Uložit Uložené

Hokejový svátek je za dveřmi. Přinášíme ti data a časy, které by sis měl jako správný fanoušek zaznamenat.

Hokejový svátek je zpátky. Mistrovství světa v hokeji, kdy čeští reprezentanti budou hájit na kluzišti naše barvy, každoročně stmelí celý národ. A již třetí týden v květnu se objeví na našich obrazovkách. Proto jsme se rozhodli sepsat o turnaji, který se letos koná v lotyšské Rize, ty nejdůležitější informace, aby ti ani jeden zápas neunikl. 

Doporučeno
Podařený vstup do Karjaly! Čeští hokejisté si poradili se Švédy 3:1 Podařený vstup do Karjaly! Čeští hokejisté si poradili se Švédy 3:1 5. listopadu 2020 16:03

Začátek 84. hokejového mistrovství světa bude zvláštní v několika směrech. První je ten, že je to turnaj, kterému předcházel slovenský šampionát z roku 2019. Během roku 2020 muselo být konání světového šampionátu zrušeno kvůli zhoršené pandemické situaci. Do konání letošního hokejového turnaje dále zasáhla i politická situace.

Původně měl být totiž uspořádán dvěma městy – lotyšskou Rigou a běloruským Minskem, avšak kvůli zhoršené bezpečnostní situaci, za které mohly střety protestujících s policisty kvůli výsledkům voleb v Bělorusku, bylo rozhodnuto, že Bělorusku bude pořádání odebráno

Domů
Sdílet
Diskuse