Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2021 16:18
Čas čtení 1:40
Vojtěch Vanda

Kdo bude příštím premiérem Česka? Toto je 5 největších favoritů

Kdo bude příštím premiérem Česka? Toto je 5 největších favoritů
Zdroj: Pirátská strana
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kurzy napovídají, že premiérem bude po říjnových volbách do Poslanecké sněmovny předseda Pirátů Ivan Bartoš.

Vsadit si můžeš na cokoliv. Jak ses již u nás mohl dočíst, kurzy jsou například vypsány i na to, kdo bude budoucím prezidentem Česka. Mnohem blíže je ale volba nového premiéra po říjnových volbách do Poslanecké sněmovny. Momentálně to podle sázkových kanceláří vypadá, že novým premiérem bude předseda Pirátů Ivan Bartoš. Ale nepředbíhejme. Nejprve si představíme pětici osobností, které jsou podle sázkových kanceláři největšími favority.

Doporučeno
Kdo má největší šanci stát se novým českým prezidentem? Fortuna sází na Andreje Babiše Kdo má největší šanci stát se novým českým prezidentem? Fortuna sází na Andreje Babiše 6. května 2021 15:29

Předseda KDU-ČSL

Fortuna řadí na prvních pět míst muže. Pátou největší šanci má nynější předseda KDU-ČSL Marian Jurečka. Jurečka má ve svých 40 letech dost politických zkušeností – začínal jako zastupitel Olomouckého kraje, posléze byl poslanec, v roce 2017 byl ministrem zemědělství, a nyní vede křesťanské demokraty. Fortuna na něj vypsala kurz 35.00.

nepoužívat
Zdroj: ČTK/Říhová Michaela
Domů
Sdílet
Diskuse