Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2021 15:52
Čas čtení 0:57
Adam Novosad

Rozhodni v anketě Elona Muska, zda má Tesla přijímat kryptoměnu doge. Miliardář se nevzdává ani po tvrdém propadu ceny

Rozhodni v anketě Elona Muska, zda má Tesla přijímat kryptoměnu doge. Miliardář se nevzdává ani po tvrdém propadu ceny
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain
TECH
Uložit Uložené

Elon Musk vyvolal novou vlnu šílenství, když na Twitteru zveřejnil anketu spojující Teslu a doge.

Miliardář Elon Musk se uplynulý víkend objevil v humoristické večerní show Saturday Night Live, aby si zažertoval na svůj účet, zpropagoval kryptoměnu doge a zahrál si ve skečích s tématikou objevování vesmíru. Minimálně propagace kryptoměny doge však neskončila tak, jak možná mnozí investoři očekávali.

Musk v jednu chvíli označil doge za „hustle“, což mnoho lidí pochopilo jako zpochybnění legitimity této kryptoměny a začal propad ceny. Miliardář se přesto nevzdává a na Twitteru nadále pokračuje v přidávání příspěvků, které pomalu tlačí cenu kryptoměny doge zpět nahoru.

Nyní oznámil, že SpaceX chystá příští rok spuštění nového satelitu Doge-1, přičemž za celou misi Musk plánuje zaplatit právě kryptoměnou doge a jednu fyzickou minci chce dovézt přímo na povrch Měsíce. Tento krok vzbudil zájem, ale nejvíce veřejnost rozhodila nová anketa, kterou Musk přidal na Twitter v úterý 11. května našeho času.

Veřejnosti se ptal, zda by společnost Tesla měla začít za své automobily přijímat kryptoměnu doge, a fanoušci odpověděli jasně. Více než 76 procent respondentů odpovědělo kladně, a tak uvidíme, jestli Musk vyslechne volání veřejnosti a k bitcoinu přidá i dogecoin.

Domů
Sdílet
Diskuse