Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jde o specifickou formu placeného partnerství.
14. května 2021 8:30
Čas čtení 2:29
Richard Balog

Tenisky Vans a letní období jednoduše patří k sobě. Těchto 10 párů budeš chtít mít hned doma

Tenisky Vans a letní období jednoduše patří k sobě. Těchto 10 párů budeš chtít mít hned doma
Zdroj: Feature
MÓDA
Uložit Uložené

Klasika s vaflovou podrážkou, která nás nikdy neomrzí. Jsi na tom stejně?

Tenisky jsou naší vášní už rovných 10 let a celou dobu jsou součástí naší sbírky i modely s logem Vans. Nosili jsme je do školy a nosíme i do práce. Jde totiž o cenově velmi dostupnou obuv, kterou snadno zkombinuješ s čímkoliv ze svého šatníku. 

Ve spolupráci s Footshopem jsme proto tentokrát vybrali 10 nejzajímavějších párů s ikonickou vaflovou podrážkou z aktuální nabídky, v nichž si letošní léto vychutnáš naplno. Těšit se přitom můžeš na známé siluety jako Authentic či Sk8-Hi, ale také Chukka. Výběr je jen na tobě.

Doporučeno
Vybrali jsme kraťasy, se kterými zabodujete během letošního léta. Toto je 5 tipů pro muže i ženy Vybrali jsme kraťasy, se kterými zabodujete během letošního léta. Toto je 5 tipů pro muže i ženy 6. května 2021 14:57

Vans Vault OG Authentic LX 1 899 Kč 

Na úvod jsme vybrali známý model OG Authentic v prémiovém černobílém látkovém provedení, které potěší všechny nadšence jednoduchých tenisek. Nadčasová klasika, jíž nic nezkazíš a navíc jen za částku těsně pod hranicí 2 tisíc korun. Přibližně takto bychom charakterizovali tyto krásky s logem Vans.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX  1 999 Kč

Mezi nejpopulárnější modely z dílen americké značky patří také silueta Classic Slip-On, kterou milujeme. V následujících řádcích proto najdeš hned několik odlišných provedení ve výrazných barvách a vzorech. Jako první tu máme oranžovou variantu s potiskem fauny a flóry, se kterým se neztratíš v davu ani na Times Square.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX  1 999 Kč

Trochu decentnější, ale mimořádně atraktivní. Návrháři ve službách Vans Vault vytáhli ze svého portfolia také modré vzorované látky s vybledlým efektem a musíme uznat, že trefili hřebíček přímo na hlavičku. Léto 2021 může oficiálně odstartovat.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX  1 999 Kč 

Posledním provedením modelu Classic Slip-On jsou tyto červené krásky se semišovou přední částí a zajímavým barevným potiskem na patě. V nabídce Footshopu najdeš mužské i ženské velikosti a v případě, že upřednostňuješ spíše klasiku, tak k dispozici je černobílá varianta s kontrastními květinami.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Authentic LX  1 999 Kč

Stejnou cenu mají i tyto černobílé OG Authentic LX s vybledlým efektem, které si prakticky ihned získaly naše srdce. Pokud máš rád netradiční, ale pořád jednoduché tenisky, dále nehledej. Pokud bychom si z dnešního výběru mohli koupit jen jeden pár, s největší pravděpodobností by to byl právě tento.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Authentic LX 1 999 Kč

U jednoduchých barevných provedení ještě chvíli zůstaneme, a to díky další variantě siluety OG Authentic. V aktuální nabídce Footshopu nás totiž zaujaly i tyto krásky s výrazným potiskem listů napříč celou vrchní částí, které jsou dražší jen o pár korun. S těmito teniskami proměníš i zcela obyčejný outfit na zajímavý. 

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Era LX  2 199 Kč

Tatáž slova platí i v případě těchto živočišných OG Era LX, které návrháři zahalili do leopardího vzoru a semiše. V redakci sice nepatříme mezi zastánce extravagance a upřednostňujeme spíše jednodušší provedení tenisek, ale v tomto případě nemáme žádné výhrady.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Chukka LX  2 199 Kč

Neotřelý model, který řada příznivců tenisek z dílen Vans ani nezná, ale my ho milujeme. V aktuální nabídce Footshopu jsme našli hned několik barevných provedení siluety OG Chukka, přičemž naše srdce zaplesalo zejména u této varianty s přívlastkem „Pumpkin Spice“.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX x Noon Goons 2 999 Kč

Poměrně horkou novinkou v nabídce Footshopu jsou i tyto černobílé OG Style 36 LX se vzorovaným koženým svrškem s nápisem Noon Goons na patě. Pokud preferuješ univerzální tenisky, které snadno zkombinuješ s džíny, ale i elegantními kalhotami, tak dále už hledat nemusíš. Jde o limitované krásky hodné své ceny, které příjemně doplní každou sbírku.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop

Vans Vault Sk8-Hi Reissue VI x Noon Goons  3 359 Kč

Úplně stejná slova platí i o bílo-černém provedení modelu Sk8-Hi ze spolupráce se značkou Noon Goons. I v tomto případě jde o krásné tenisky se zajímavou texturou a logem streetwear výrobce na patě. Za necelých 3 400 korun získáš jedinečnou obuv v prémiovém provedení.

Footshop - Vans
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a díky benefitům získej slevu 15 % na nákup produktů ve Footshopu
Domů
Sdílet
Diskuse