Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2021 11:10
Čas čtení 1:18
Dominik Vetrák

Tom Cruise natočil pro Mission: Impossible 7 nejnebezpečnější kaskadérský kousek svého života

Tom Cruise natočil pro Mission: Impossible 7 nejnebezpečnější kaskadérský kousek svého života
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mission: Impossible 7 uvidíme v kinech už koncem roku. Herci a štáb opět při natáčení filmu riskovali své životy.

Tom Cruise momentálně stále natáčí Mission: Impossible 7 a jak prozradil, při jedné ze scén mohl opět přijít o život. Režisér Christopher McQuarrie má se sérií plné ruce práce, protože se pomalu chystají i na natočení osmého dílu. O tom však ještě chvíli neuslyšíme. Čas od času se bude propagovat sedmička – a jak jinak než historkami Toma Cruise o tom, jak při natáčení téměř přišel o život?

Herec tento kousek přiblížil v rozhovoru pro Empire. Tvrdí, že jde o nejnebezpečnější kaskadérský kousek, jaký v životě udělal. Ve scéně jezdí na motorce, přičemž má skočit z obrovské rampy a ve vzduchu otevřít padák, protože se v podstatě řítí z útesu. Jak sám říká, nepodařit se mohlo velmi mnoho maličkostí, které by ho stály život.

Doporučeno
Flegr se objevil v nejnovější epizodě amerického seriálu Family Guy Flegr se objevil v nejnovější epizodě amerického seriálu Family Guy 12. května 2021 10:32

Řekneš si, že oproti předešlým kouskům, jako jízda na motorce v plné provozu Paříže, HALO seskok, lezení na nejvyšší budovu na světě či pilotování helikoptéry v kopcích nevypadá skok na motorce až tak nebezpečně? Cruise to vysvětlil dost dobře.

„Pokud by byl vítr příliš silný, odfoukl by mě z rampy. Problémem byla i helikoptéra natáčející scénu. Byla tam možnost, že její vinou odletí nějaký kámen. Nikdo si nepřeje, aby ho v maximální rychlosti na motorce, když letí přes rampu, trefil kámen. Mohlo se stát i to, že bych se od motorky oddělil jinak, než jsem měl, a nikdo netušil, co by se dělo potom. Mezi skokem z rampy a otevřením padáku jsem měl nějakých šest sekund. Musel jsem však přitom myslet na to, abych se nezamotal do motorky. Pokud by se tak stalo, nedopadlo by to dobře.“

A to jsou jen některé z možností, které mohly Cruise stát život. Ve filmu nepochybně najdeme mnoho dalších šílených scén, ale byli bychom rádi, kdyby nás nějaké překvapily i přímo v kině. Sejdeme se v něm 19. listopadu 2021. Více se o snímku dozvíš zde.

Takto vypadá první den natáčení s partou odpovědnou za Mission: Impossible.

Domů
Sdílet
Diskuse