Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2021 9:51
Čas čtení 1:13
Tímea Krauszová

Američan zastřelil 6 lidí včetně své přítelkyně během narozeninové párty, protože ho nepozvali. Pak si vzal život

Američan zastřelil 6 lidí včetně své přítelkyně během narozeninové párty, protože ho nepozvali. Pak si vzal život
Zdroj: Ross Mantle/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Teodoro (28) střílel před očima malých dětí. Dva z oslavenců zemřeli.

BBC informuje o případu mnohonásobné vraždy v Coloradu. Osmadvacetiletý Teodoro Macias podle policie zastřelil pět lidí včetně své přítelkyně, pak obrátil zbraň na sebe. Incident se odehrál v druhém nejlidnatějším městě ve státě – v Colorado Springs – v noci ze soboty na neděli.

Nepozvali ho na oslavu

„Na pozadí tohoto odsouzeníhodného činu je domácí násilí,“ prohlásil na tiskové konferenci v úterý šéf policie v Colorado Springs. „Když ho nepozvali na rodinné shromáždění, podezřelý odpověděl střelbou.“

Doporučeno
Z brutálních činů těchto českých vrahů odsouzených na doživotí budeš mít husí kůži Z brutálních činů těchto českých vrahů odsouzených na doživotí budeš mít husí kůži 30. dubna 2021 19:40

K vražednému incidentu došlo během narozeninové oslavy, na kterou Maciase nepozvali. Zúčastnili se jí příbuzní, přátelé a také děti. Rodinná tragédie se stala krátce po půlnoci; těsně předtím z domu odešli tři teenageři, kteří šli sehnat něco od souseda. Vyhnuli se tak střelbě. Svědky střelby však byly tři děti ve věku 2 roky, 5 let a 11 let. Ty jsou v bezpečí, nebyly ani zraněné.

Oslava byla zorganizována pro tři lidi, dva z nich zemřeli při střelbě. Když Macias vešel do domu, začal po lidech střílet. Pak obrátil zbraň na sebe a vzal si život.

Doporučeno
Asijský Charles Manson si vytvořil kult osobnosti. Ženy ho milovaly i přesto, že byl sériový vrah Asijský Charles Manson si vytvořil kult osobnosti. Ženy ho milovaly i přesto, že byl sériový vrah 3. dubna 2021 9:30

Policie už identifikovala všechny oběti. Jde o Melvina Pereze (30 let), jeho matku (53 let), jeho bratra (21 let), jeho manželku (32 let) a sestru jeho manželky. Šestou je Sandra Ibarro-Pérez, přítelkyně střelce. Oslavu uspořádali pro Melvina Pereze a jeho sestru Nubii Marquez, jakož i pro jejich matku Joanne Cruz. Všichni tři slavili narozeniny v jednom týdnu. Odjakživa měli společné párty.

Na místě našli 17 nábojnic. Podle policie měl Macias problémy se sebeovládáním a chtěl projevit svou moc. S přítelkyní chodil zhruba rok a neměl záznam v trestním rejstříku. Poloautomatická zbraň, kterou střílel, nebyla zakoupena legálně.

Doporučeno
K hrobu mafiána někdo přinesl čokoládového zajíce. Podívali jsme se na to, jak dnes vypadají hroby bratislavského podsvětí K hrobu mafiána někdo přinesl čokoládového zajíce. Podívali jsme se na to, jak dnes vypadají hroby bratislavského podsvětí 25. dubna 2021 14:30
Domů
Sdílet
Diskuse