Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2021 13:52
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

10 nejlépe vydělávajících sportovců: V čele žebříčku je Conor McGregor, dařilo se i Messimu či Ronaldovi

10 nejlépe vydělávajících sportovců: V čele žebříčku je Conor McGregor, dařilo se i Messimu či Ronaldovi
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
SPORT
Uložit Uložené

Za 12 měsíců společně vydělali více než miliardu dolarů.

Magazín Forbes zveřejnil žebříček nejlépe vydělávajících sportovců. Na vrcholu kraluje bývalý šampion UFC Conor McGregor. Ten si za 12 měsíců na své konto připsal 180 milionů dolarů, z nichž 158 milionů vydělal díky svému byznysu. Do něj mimo jiné patří whisky Proper No. Twelve. V seznamu TOP 10 se v minulosti už jednou objevil, ale nyní se poprvé dostal na vítěznou příčku.

Doporučeno
10 brutálních knockoutů v UFC. Kopy na hlavu, smrtící loket z otočky i pekelný zvedák 10 brutálních knockoutů v UFC. Kopy na hlavu, smrtící loket z otočky i pekelný zvedák 9. května 2021 20:00

Stříbrné místo obsadil slavný fotbalista Lionel Messi, který zbohatl o zhruba 130 milionů dolarů. Těsně za ním se na bronzovou příčku se 120 miliony dolarů dostal Cristiano Ronaldo. Dále se v žebříčku nachází hráč amerického fotbalu z týmu Dallas Cowboys Dak Prescott (107,5 milionu dolarů) a hlavní pětku uzavírá basketbalista LeBron James (96,5 milionu dolarů). 

Domů
Sdílet
Diskuse