Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2021 13:22
Čas čtení 1:20
Vojtěch Vanda

MS v hokeji 2021: Čechům se rýsuje sestava, tým posílili 4 hráči z NHL, šampion Švýcarska a Finska

MS v hokeji 2021: Čechům se rýsuje sestava, tým posílili 4 hráči z NHL, šampion Švýcarska a Finska
Zdroj: FOTO TASR – Michal Svítok
SPORT MS V HOKEJI 2021
Uložit Uložené

Tým Filipa Pešána vyhlíží hokejové mistrovství světa v Rize. Jak přípravné zápasy mizí, jeho tým posiluje, což je vidět i na výsledcích.

Osm zápasů v přípravě, osm výher. Česká hokejová reprezentace před mistrovstvím světa v Rize ještě ani jednou nechybovala a s končící nejlepší ligou světa dokonce ještě přichází možnost na zlepšení sestavy. Už do zápasu se Švédskem v rámci Českých hokejových her, který Češi zvládli ubojovat v prodloužení, zasáhly tři posily z NHL.

Doporučeno
Přehled MS v hokeji 2021: Kdy Češi zabojují o medaile? Přehled MS v hokeji 2021: Kdy Češi zabojují o medaile? 3. května 2021 13:19

Přestože se poslední zápas se Švédskem na Českých hokejových hrách v rámci přípravy na mistrovství světa nevyvíjel pro našince nejlíp, Pešánův tým ukázal týmového ducha a dokázal hru zvrátit ve svůj prospěch v prodloužení. Na góly Friberga a Lindholma Češi našli odpověď právě díky posilám z NHL, Filipům Zadinovi a Hronkovi, na něž v nastavení navázal Matěj Stránský a výhrou 3:2.

Domů
Sdílet
Diskuse