Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2021 16:09
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

VIDEO: Big Sean ukázal dům, který koupil od Slashe z Guns N'Roses. Když nechal vyřezat okno v kuchyni, narušil statiku

VIDEO: Big Sean ukázal dům, který koupil od Slashe z Guns N'Roses. Když nechal vyřezat okno v kuchyni, narušil statiku
Zdroj: Vivien Killilea/Getty Images
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Populární raper předvedl portálu Architectural Digest svoji luxusní rezidencí, kterou převzal po legendárním Slashovi.

Big Sean ukázal magazínu Architectural Digest svou vilu za přibližně 10 milionů dolarů v Beverly Hills. Zajímavostí je, že raper a producent koupil tuto nemovitost od legendárního kytaristy Slashe z Guns N'Roses v roce 2017. 

Během prohlídky si Big Sean neodpustil několik vtipných odkazů na původního majitele luxusní vily. Tvrdí, že když ji kupoval, byla designovaná do temného stylu. Ve vile se kromě posilovny či malého kina nachází i noční klub, který raper zrekonstruoval a „kompletně dezinfikoval“, zároveň však podle svých vlastních slov zachoval původní vzhled.

Doporučeno
Michal, který uspěl v Coloradu: legalizací marihuany a sňatků homosexuálů přišli konzervativci o strašáka (Rozhovor) Michal, který uspěl v Coloradu: legalizací marihuany a sňatků homosexuálů přišli konzervativci o strašáka (Rozhovor) 16. května 2021 12:30
Domů
Sdílet
Diskuse