Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti Nestea.
25. května 2021 12:45
Čas čtení 3:06
Sponzorovaný obsah

Zavzpomínej s námi na letní pecky, které i dnes dokáží navodit skvělou atmosféru

Zavzpomínej s námi na letní pecky, které i dnes dokáží navodit skvělou atmosféru
Zdroj: Pexels/Kampus Production/voľne na použitie
HUDBA
Uložit Uložené

Vybrali jsme letní hity, na které se vyplatí si zavzpomínat, a které tě okamžitě naladí do letní nálady.

I když to tak venku v posledních dnech možná nevypadá, léto se nezadržitelně blíží. Kromě data v kalendáři ti to pravidelně připomínají i letošní letní odrhovačky, které se již pomalu ohlašují z rádia. K létu ale tyto typické sezónní hity patří stejně jako grilovačka či večerní posezení na terase.

Koneckonců, i tak si tě časem podmaní a budeš si je do konce léta zpívat. Ve spolupráci s Nestea jsme si proto zavzpomínali na ty největší letní hity, které nás provázely horkými dny během uplynulých několik let. 

Ke správnému letu totiž nesmí chybět nejen dobrá hudba, skvělá parta, ale i dobře vychlazený nápoj, který tě okamžitě osvěží. Takovým je i nová příchuť ledového čaje Nestea Mango & ananas, která má navíc snížený obsah cukru, takže neuškodí tvé postavě ani během hlavní plavkové sezóny.

Nestea
Zdroj: Refresher.sk

Nestea má ale v nabídce i osvědčené klasiky, které tě, stejně jako letní hity, provázejí letními dny dlouhodobě. Pokud nemáš rád experimenty, vsadit můžeš na tradiční příchutě černý čaj a citron, černý čaj s příchutí broskve, zelený čaj s příchutí mixu citrusů a zelený čaj s příchutí jahody & Aloe vera. S tímto ledovým nápojem a našim výběrem hitů se rázem dostaneš do letní nálady.

Samozřejmě, letních hitů, které nám zpříjemňovaly horké dny je nespočet, proto jsme do výběru nemohli dostat všechny. Proto pokud máš svého favorita a není v našem seznamu, dej nám vědět do komentáře tvůj oblíbený letní hit!

Modjo - Lady (Hear Me Tonight)

Začneme největší letní klasikou, která vyšla v červnu 2000 a okamžitě se stala hitem. Není divu, první singl od dua Modjo je neskutečně chytlavá věc, kterou si pouštíme i po 21 letech!

Junior Senior - Move Your Feet

V roce 2002 přišel jako nečekaná rána veselý letní funky hit Move Your Feet od dánského popového dua Junior Senior a obsadil vysoké příčky v hitparádách po celém světě.

 

Daft Punk ft. Pharell Williams - Get Lucky

Kdo neposlouchal tento song v létě 2013, jako by ani nebyl. Ano, na konci letní sezóny již možná byl otravný, ale pohodový styl francouzského dua Daft Punk v kombinaci s Pharellovým hlasem nám připomíná hodně skvělých chvil a pouštíme si ho i dnes.

EGO & Robert Burian - Žijeme Len Raz 

I na tuzemské scéně vzniklo několik nezapomenutelných hitů. Jedním z nich je bezpochyby i letní song Žijeme Len Raz od Roberta Buriana a Ega, který jsme si zpívali celé léto 2012.

Avicii - Wake Me Up

K letu nepochybně patří i taneční hity, a Avicii nás za svého krátkého, ale plodného života zásoboval řadou skvělých hitů. Jako první nás napadla skladba z roku 2013, kterou můžeš slyšet v rádiích občas ještě i dnes.

Fatboy Slim - Rockafeller Skank

Tak tohle byl skvělý summer song v pravém slova smyslu. V roce 1998 přišel britský DJ a producent Fatboy Slim s obrovským hitem, který je i dnes super skladbou. Taneční hit si získal miliony fanoušků po celém světě, o čemž svědčí důkaz, že dnes pod oficiálním videem svítí více než 22 milionů zhlédnutí tohoto klipu.

Polemic - Komplikovaná

Festivaly, zahradní párty či zkrátka jakákoliv letní outdoorová party se snad neobejdou bez této pecky Komplikovaná od Polemic. Refrén známe nazpaměť  kdykoli, zbytek textu je, podobně jako zní titul, trošku komplikovaný, ale my tuto skladbu i tak milujeme.

LMFAO - Party Rock Anthem

I přesto, že stvořili jen dva hity, a jak rychle toto šílenství jménem LMFAO přišlo, tak rychle i odešlo do zapomnění, stihli jsme si je užít naplno. V našem letním výběru nesmí chybět party hymna – Party Rock Anthem.

Gorillaz - Feel Good Inc.

Britská virtuální kapela Gorillaz, v níž zpívá bývalý frontman stejně úspěšné brit-popové kapely Blur, vydala v květnu 2005 singl, kterým chtěla odpromovat své nové album Demon Days. No a podařilo se něco, co se zapsalo navždy do dějin hudby jako jeden z nejlepších letních songů ever...

Rudimental - Feel The Love

Rok 2012 přinesl fantastický počin od kapely rudimentů, která se spojila při tvorbě hitu Feel The Love se zpěvákem Johnem Newmanem. Fantastické vokály a nabité tempo vytvořily jeden z nejlepších tanečních letních hitů desetiletí.

Axwell Λ Ingrosso - More Thank You Know

Poměrně nová (2017), ale velmi chytlavá a taneční věc, která dokáže nakopnout každý mejdan. Axwell & Ingrosso získali za tento letní hit dokonce cenu Grammy Award for Electro / Dance of the Year.

 

Flo Rida - Good Feeling

Na závěr si neodpustíme elektro-popovou taneční klasiku – hymnu milionů lidí během léta 2011, ale i těch pozdějších. Flo Rida přišel s rytmickým, veselým a hlavně pozitivním songem, který když dnes slyšíme, stále si vybavíme ruku nahoru a dobrou partu kolem sebe!

BONUS: Justin Bieber - Peaches

Justin přišel před dvěma měsíci se skvělou skladbou, kterou si pravděpodobně zpíváš už i ty. Toto bude rozhodně letní hit tohoto roku a my si tuto skladbu také často pouštíme. Chytlavý hit má už dnes přes 230 milionů zhlédnutí na YouTube, další stovky milionů poslechů si Justin připisuje přes streamovací služby.

Domů
Sdílet
Diskuse