Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2021 22:59
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

Český UFC bojovník David Dvořák znovu zvítězil! Soupeře uškrtil v 1. kole

SPORT UFC
Uložit Uložené

David Dvořák už skoro 10 let neprohrál.

Český bojovník David „The Undertaker“ Dvořák dnes nastoupil do svého již třetího zápasu pod hlavičkou UFC. V nejslavnější MMA lize světa už dvakrát slavil výhru a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Další zelené políčko si připsal v bitvě s Kolumbijcem Juancamilem Ronderosem, který do boje nastupoval jako náhradník doslova na poslední chvíli.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Pro Kolumbijce se jednalo o životní šanci se ukázat, v boji s českým borcem ale příliš dlouho nevydržel. Dvořák předvedl další dominantní výkon, soupeře se mu dařilo trefovat a po pár minutách prvního kola se kolumbijskému bojovníkovi dostal do zad, kde nasadil škrcení (rear-naked choke) a soupeř zápas odklepal. 

David Dvořák
Zdroj: poskytnuto managementem Davida Dvořáka

Těsně před zápasem se musel David Dvořák potýkat hned s několika nepříjemnostmi. Dvořákův původní soupeř Raulian Paiva nesplnil váhový limit, poté se takřka zázrakem podařilo najít náhradu v podobě méně zkušeného Juancamila Ronderose, ale vzhledem k naprosto minimálnímu času na odvodnění nesplnil váhový limit ani on (převážil o 1,2 kilogramu). Dvořák se však rozhodl po dlouhé a vyčerpávající přípravě do bitvy i přesto nastoupit.

Domů
Sdílet
Diskuse