Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR správa spoločnosti Homeland.
28. května 2021 10:06
Čas čtení 1:04
Sponzorovaný obsah

Vršovice a Žižkov: Tipy na bydlení v těchto zajímavých lokalitách

KULTURA
Uložit Uložené

Developerské projekty ve Vršovicích a na Žižkově patří mezi atraktivní volby.

Bydlení v hlavním městě se stává stále více trendy. Vždyť lidé hledají spousty lokalit na periferiích, ale také v centru hlavního města. Realizuje se stále více zajímavých developerských projektů. Život v různých rezidencích rozhodně stojí za to. My se v následujících řádcích zaměříme na pražské Vršovice a Žižkov. Tyto tradiční čtvrti nabízejí velmi elegantní mix bydlení v pozoruhodných budovách a zajímavý nádech starých časů.

Proč zrovna Vršovice?

Důvodů, proč je prodej bytů ve Vršovicích tak frekventovaný, by se našlo hned několik. Možná můžeme začít tím, že bydlení v této čtvrti potěší především milovníky fotbalu. Zajít si totiž mohou jak na Slavii, tak Bohemians, jejichž stadiony tady sídlí. Za zmínku stojí také spousta zeleně. Vždyť jen Bezručovy a Heroldovy sady jí nabídnou dostatek. Do centra Prahy je to přitom kousek. Dopravní spojení z Vršovic je luxusní. Vybírat si ve Vršovicích lze jak malé byty, tak i honosné rezidence o dispozici 5+kk.  

Praha
Zdroj: Homeland.cz

Žižkov jako klasická část metropole

Také takto lze původně dělnickou čtvrť charakterizovat. Byty na prodej v Žižkově se vyznačují především vynikající polohou. Vždyť se tato městská část nachází nedaleko centra Prahy! Vévodí jí bezesporu slavná věž vysílače a socha Jana Žižky. Jinak se tady ale také nachází mnohá další tradiční místa, mezi která se řadí třeba Olšanské hřbitovy, náměstí Jiřího z Poděbrad nebo Flora. Jinak je Žižkov také spojován s kulturou, konkrétně se slavným divadlem Járy Cimrmana. Společnost Homeland nabízí na Žižkově spousty zajímavých bytů různých dispozic. Naším tipem je například byt 2+kk v ulici Cimburkova. Jedná se o půdní mezonet mající rozlohu 51 m2. V rekonstruovaném bytovém domě se budeš určitě cítit příjemně. Byt se vyznačuje mimo jiné vysoce kvalitním vybavením a stylovými dřevěnými podlahami. Patří k němu i sklepní kóje.

Domů
Sdílet
Diskuse