Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2021 20:55
Čas čtení 1:12
Daniel Mikolášik

Mariah Carey si připomíná dlouholetý konflikt s Eminemem. Převlékla se za rapera a ptá se, proč je jí posedlý

Mariah Carey si připomíná dlouholetý konflikt s Eminemem. Převlékla se za rapera a ptá se, proč je jí posedlý
Zdroj: Flickr/NRK P3/k volnému užití
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Konflikt, který se táhne už dekády, odstartoval Eminem, když prohlásil, že se zpěvačkou měl v roce 2001 románek. Ta to dosud popírá.

Mezi světoznámou zpěvačkou Mariah Carey a raperem Eminemem to skřípe už dlouhá léta. I když to už vypadalo, že jejich konflikt po více než dekádě skončil, Carey ho v těchto dnech opět oživila videem na Instagramu, kterým si připomněla výročí skladby Obsessed, píše portál Lad Bible.

Ve středu to bylo totiž přesně 12 let, co několikanásobná držitelka prestižních cen Grammy vydala skladbu věnovanou právě detroitskému raperovi. V ní zpívá o tom, že nechápe, proč je jí Eminem posedlý, a v doprovodném videoklipu ho dokonce imituje. V oficiálním vyjádření v roce 2009 však popřela, že by v klipu znázorňovala Eminema.

Doporučeno
229 slov za 30 sekund. Eminem má na kontě nový světový rekord 229 slov za 30 sekund. Eminem má na kontě nový světový rekord 24. ledna 2020 14:54

Fanouškům však bylo jasné, že všechny narážky ve skladbě odkazují právě na legendárního Slim Shadyho. Po 12 letech si celý spor připomněla krátkým satirickým videem, ve kterém stojí v růžovém županu, s pleťovou maskou a natočenými vlasy a čistí zrcadlo.

Během úklidu ve svém šatníku se na krátký čas objeví ve společenských šatech, vzápětí ji však po letech opět vidíme povlečenou za Eminema. V úvodu videa ještě zazní legendární hláška ze zmiňované skladby: „I was like, why are you so obsessed with me?“

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mariah Carey (@mariahcarey)

Celý konflikt mezi Mariah Carey a Eminemem odstartovalo raperovo nepodložené prohlášení, když tvrdil, že měl s Carey v roce 2001 románek. Ta to však popřela, raper později vydal skladbu Bagpipes From Baghdad, kde mluví o jejích prsou, označuje ji za prostitutku a naváží se do jejího bývalého manžela Nicka Cannona.

Po disstracku přišla odpověď v podobě zmíněné skladby Obsessed na Eminemovu adresu. Raper později vrátil úder další skladbou s názvem The Warning. O 10 let později jí opět věnoval pár řádků, v té době na albu Fat Joea ve skladbě Lord Above. Po ní přišla odpověď v podobě tweetů od údajného hackera, který se prý dostal na zpěvaččin profil a napsal, že Eminem má malý penis.

Doporučeno
Hackeři získali twitterový účet Mariah Carey a útočí na Eminema. Prý má malý penis Hackeři získali twitterový účet Mariah Carey a útočí na Eminema. Prý má malý penis 1. ledna 2020 20:23

Domů
Sdílet
Diskuse