Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. ledna 2020 14:54
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

229 slov za 30 sekund. Eminem má na kontě nový světový rekord

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Eminem překonal svůj vlastní světový rekord a na první příčku v rychlosti rapu posunul track Godzilla s Juice WRLDem.

Recenzenti zatím nejsou z Eminemova 11. alba nadšení, protože nepřinesl vlnu kontroverze jako předchozí Kamikaze a mluvit nemůžeme ani o inovátorství. Kritiky však právem zaujala skladba Godzilla, a to hned ze dvou důvodů. Tím prvním je účast zesnulého Juice WRLDa jako hosta a reprezentanta nové vlny, kterou veterán z Detroitu při každé příležitosti kritizuje.

Doporučeno
Eminem chce, aby tě jeho hudba zabila, přirovnává se k vrahovi. Vydává album s 20 skladbami, hostují Juice WRLD či Ed Sheeran Eminem chce, aby tě jeho hudba zabila, přirovnává se k vrahovi. Vydává album s 20 skladbami, hostují Juice WRLD či Ed Sheeran 17. ledna 2020 7:40

Tím druhým je druhá část tracku v podání Eminema, díky které se mu podařilo překonat vlastní rekord v rychlosti rapování. Nový světový rekord tedy hovoří o poměru 229 slov za 30 sekund. To se pravděpodobně opět podaří překonat jen samotné legendě.

Třetí sloka skladby je nejrychlejším vůbec, přičemž v ní dokázal zarapoval 7,6 slov za sekundu. Pokud bychom to rozpočítali na slabiky, je to 11,3 slabik za sekundu. V případě předchozího světového rekordu se skladbou Rap God to bylo 9,6 slabik za sekundu, informuje Hypebeast.

47letý raper své jedenácté album Music to Be Murdered By vydal bez předešlé kampaně. Najdeme na něm 20 skladeb a množství hostů. Zatím nejposlouchanější na streamovacích službách se stala právě Godzilla s mladým raperem, který před několika týdny přišel o život po předávkování léky. Kromě toho ještě Eminem stihl vydat i pilotní videoklip ke tracku Darkness.

Domů
Sdílet
Diskuse