Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 7:40
Čas čtení 0:31
Viktor Kniš

Eminem chce, aby tě jeho hudba zabila, přirovnává se k vrahovi. Vydává album s 20 skladbami, hostují Juice WRLD či Ed Sheeran

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Legendární raper z Detroitu bez předešlého avizování představuje další sólové album.

 

V případě Eminema jsme si už na překvapení zvykli, dnes však přichází jedno opravdu obrovské. Zčistajasna vydává nové album s názvem Music To Be Murdered By. Zároveň servíruje i titulní videoklip, který tento název odráží dokonalým způsobem, přičemž máme možnost vidět, jak se záběry ze života masového vraha prolínají s pohledem na samotného rapera.

Celý projekt nese 20 skladeb a množství atraktivních hostů. Rapové fanoušky na první pohled nejvíce zaujme přítomnost zesnulého Juice WRLDa, ty popové zase Eda Sheerana a Skylar Grey.

Zatím jsme nenašli hodně podobnosti s předchozím, velmi kontroverzním projektem Kamikaze, který Eminem nahrál, aby dal mladým raperům vědět, že nesouhlasí se směrem, který v tomto žánru určují. Veterán z Detroitu však předvádí výkon, který minimálně všechny dosavadní zastánce jeho tvorby přesvědčí, že v 47 letech stále nezapomněl, jak se toto řemeslo dělá.

Doporučeno
Eminem dissuje Rihannu a staví se na stranu Chrise Browna. Ve starší skladbě tvrdí, že by ji také zbil Eminem dissuje Rihannu a staví se na stranu Chrise Browna. Ve starší skladbě tvrdí, že by ji také zbil 4. listopadu 2019 15:44
Domů
Sdílet
Diskuse