Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 2. 3. 2021
19:06
Jindřich Forejt nezemřel, leží v nemocnici. Nemocnice zprávu o jeho smrti dementovala. (Aktualizováno)
17:55
Pardubický kraj vyhlásil stav hromadného postižení osob. V nemocnicích není žádné volné lůžko.Pardubický kraj vyhlásil stav hromadného postižení osob. V nemocnicích není žádné volné lůžko.
17:20
Karanténa 21 dní pro rodinu již neplatí. Vláda si nařízení po dvou dnech rozmyslela.
16:13
Na piloty letadla zaútočila agresivní kočka. Let museli přeložit na další den.Na piloty letadla zaútočila agresivní kočka. Let museli přeložit na další den.
14:32
Vláda zakázala závodní stravování, po dni ale znovu mění pravidla. Skoro všichni to kritizovali, říká Havlíček.Vláda zakázala závodní stravování, po dni ale znovu mění pravidla. Skoro všichni to kritizovali, říká Havlíček.
Pondělí 1. 3. 2021
19:56
Gleb vysvětlí rozpad FCK THEM v textu. Vydává první novinku po odchodu z vydavatelství.Gleb vysvětlí rozpad FCK THEM v textu. Vydává první novinku po odchodu z vydavatelství.
17:21
Bývalý francouzský prezident Sarkozy je vinen z korupce. Soud mu uložil trest tři roky vězení, z toho jeden nepodmíněně.