Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 24. 2. 2021
13:54
Pandemický zákon nebude jistý do poslední chvíle. Bude se jednat o prodloužení nouzového stavu.Pandemický zákon nebude jistý do poslední chvíle. Bude se jednat o prodloužení nouzového stavu.
11:16
8:31
19letá hvězda TikToku udržovala vztah s 13letým chlapcem. Internet ji viní z pedofilie, prý ale došlo jen k polibku.19letá hvězda TikToku udržovala vztah s 13letým chlapcem. Internet ji viní z pedofilie, prý ale došlo jen k polibku.
6:35
Tiger Woods měl vážnou dopravní nehodu, leží v nemocnici. Z vraku auta ho museli vyprostit kleštěmi.Tiger Woods měl vážnou dopravní nehodu, leží v nemocnici. Z vraku auta ho museli vyprostit kleštěmi.
Úterý 23. 2. 2021
15:48
Valheim je na Steamu 5. nejhranější hrou v historii. Vikinské dobrodružství si najednou zapíná více než půl milionu hráčů.Valheim je na Steamu 5. nejhranější hrou v historii. Vikinské dobrodružství si najednou zapíná více než půl milionu hráčů.