Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2021 20:15
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

20 tipů, které z tebe udělají partnera snů

20 tipů, které z tebe udělají partnera snů
Zdroj: Toa Heftiba/Unsplash
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslechni si novou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Někdy stačí málo a v očích svého protějšku se můžeš stát partnerem snů. Nevěříš? Tak třeba tě o tom přesvědčí dnešní epizoda našeho pravidelného podcastu Love is on the air. Doktorka Nikita a docent Zach si totiž připravili 20 maličkostí, díky kterým ve vztahu zazáříš a staneš se hvězdou.

Jak tedy můžeš u svého přítele či přítelkyně velmi snadno zabodovat? Naši moderátoři radí, abys jí například zkusil udělat rychlou a chutnou snídani. I takové malé gesto může bohatě stačit. Tipů ale máme daleko víc. Tak se pohodlně usaď a vychutnej si dnešní, téměř hodinový díl.

Už ve čtvrtek se navíc můžeš těšit na bonusovou epizodu, ve které slovo dostanou naši posluchači a posluchačky, aby se podělili o vlastní příběhy na dané téma. Přejeme příjemný poslech! 

Doporučeno
Kvůli poppers může člověk skončit i v nemocnici. Poslechni si bláznivé zážitky lidí s afrodiziaky Kvůli poppers může člověk skončit i v nemocnici. Poslechni si bláznivé zážitky lidí s afrodiziaky 14. ledna 2021 20:19
Domů
Sdílet
Diskuse