Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. ledna 2021 20:19
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Kvůli poppers může člověk skončit i v nemocnici. Poslechni si bláznivé zážitky lidí s afrodiziaky

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR SPOTIFY
Uložit Uložené

Máme pro tebe bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Tématem 43. epizody našeho vztahového podcastu Love is on the air se stala afrodiziaka, tedy různé přípravky, kterými se člověk může nabudit k sexu. Naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach probrali celou řadu takovýchto látek, a tak pokud právě hledáš nějaké afrodiziakum, kterým si můžeš zpestřit sexuální život, třeba v minulém díle najdeš inspiraci

Jak už bývá zvykem, dnes dostávají prostor opět naši posluchači a posluchačky, kteří nám na dané téma zaslali vlastní příběhy, ve kterých se otevřeně podělili o vlastní zážitky s afrodiziaky. Právě těm je věnována dnešní bonusová epizoda.

Takzvané poppers si naši posluchači podle všeho oblíbili nejvíce, ale jak se sám můžeš v dnešním díle přesvědčit, ne vždycky to skončí dobře. Někdy totiž může člověk skončit i v nemocnici. Tak dávej pozor. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) 10. ledna 2021 19:10
Domů
Sdílet
Diskuse