Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2021 19:10
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor)

PODCASTY
Uložit Uložené

Náš podcast Love is on the air uvítal dalšího hosta. Tím se stala Gabi Heclová.

Láska, vztahy, sex a problémy. I to jsou témata, na která přišla řeč v novém rozhovoru v rámci našeho pravidelného podcastu Love is on the air. Tentokrát si naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach pozvala influencerku, podcasterku, herečku a zpěvačku Gabrielu Heclovou. Co vše o sobě prozradila?

V rozhovoru se například dozvíš, jaké jsou její oblíbené erotické hračky, jaký je její názor na plivání při sexu nebo z jakého důvodu nechce vědět o nevěře. Řekla nám ale také to, jak se vyrovnala s rozchodem, kdy zjistila, že její přítel je zasnoubený. 

To ale není všechno. Celý rozhovor v nesestříhané podobě si totiž můžeš pustit také na Spotify. V tomto velmi otevřeném díle se doslechneš třeba to, proč nejlepším šperkem, který Gabriela kdy dostala, je právě anální kolík. Přejeme příjemný poslech! 

Doporučeno
Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) 10. prosince 2020 19:25
Zpět
Sdílet
Diskuse