Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2020 19:25
Čas čtení 0:28
Ondřej Jarůšek

Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor)

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Do speciálního dílu podcastu Love is on the air jsme si pozvali autorky podcastu Vyhonit ďábla.

Po několika desítkách dílů našeho podcastu Love is on the air naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach v rámci nového speciálního dílu přivítala své první hosty. Těmi jsou Zuzana a Terézie, autorky jednoho z nejposlouchanějších podcastů v Česku Vyhonit ďábla

Společně jsme probrali celou řadu témat z oblasti vztahů či sexu. Jaké jsou problémy v současných vztazích? Je porno inspirace, nebo ničí životy? A jaké erotické hračky by Zuzana a Terézie doporučily? I na tyto otázky nalezneš v novém videu odpověď.

Pokud si chceš užít celou, nesestříhanou verzi této speciální epizody, můžeš tak učinit na Spotify, Google Podcasts nebo Apple Podcasts. Budeme rádi za každé sdílení. Holky z Vyhonit ďábla nezapomeň sledovat na Instagramu, teď už si ale vychutnej náš společný díl!

Doporučeno
Na takové jednání ze strany mužů si ženy zvykat nemusí, protože není normální, reaguje na vyjádření Uzla Dana Pokorná Na takové jednání ze strany mužů si ženy zvykat nemusí, protože není normální, reaguje na vyjádření Uzla Dana Pokorná 9. prosince 2020 17:30
Domů
Sdílet
Diskuse