Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2021 20:01
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

Jak se nabudit k sexu? Pomoct může konopí, obyčejná voda, ale dokonce i moč

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tady nový díl podcastu Love is on the air a s ním přichází spousta tipů, jak nakopnout libido.

Odebírej nás na Spotify

Jedním z problémů ve vztahu může být chybějící libido. Pokud právě snížená chuť k sexu zrovna trápí tebe nebo tvůj protějšek, nevěš hlavu, protože na tuto svízel existuje hned několik řešení. A právě o těch si popovídáme v dnešním díle našeho pravidelného podcastu Love is on the air, v němž se doktorka Nikita a docent Zach zaměřili na nejrůznější afrodiziaka.

O některých z nich jsi možná už slyšel, další tě pravděpodobně překvapí. Zvýšit libido se dá například díky vhodné stravě či pohybu, ale pomoc ti může také konopí a řada dalších afrodiziak. Pohodlně se proto usaď a poslechni si, čím vším si můžeš zlepšit svůj sexuální život.

Doporučeno
Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) 10. prosince 2020 19:25

Už tento čtvrtek se navíc můžeš těšit na bonusovou epizodu, ve které dáme prostor našim posluchačům a posluchačkám, aby nám zaslali vlastní příběhy na dané téma. Ze zaslaných zpráv následně vybereme ty nejlepší historky, kterým věnujeme celý díl. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse