Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2021 12:05
Čas čtení 1:10
Vojtěch Vanda

Bobbyho Shmurdu po šesti letech pustí z vězení

Bobbyho Shmurdu po šesti letech pustí z vězení
Zdroj: Mike Pont/FilmMagic
HUDBA BOBBY SHMURDA RAP
Uložit Uložené

Newyorkský raper se vrací na scénu!

Je zpátky! V úterý se očekává propuštěný newyorkského rapera Bobbyho Shmurdy z vězení. Na svobodu se podívá poprvé od prosince roku 2014, kdy byl zatčen s dalšími asi 15 osobami, jelikož byl usvědčen z přípravy vraždy a dalších trestných činů, jak píše TMZ. Jeho propuštění očekává a podporuje spousta hiphopových umělců s nadějí, že vrátí po epizodě s Tekashim 6ix9ine zpátky respekt do newyorkských ulic.

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine opět dissuje v novince Stoopid se slokou z vězení Tekashi 6ix9ine opět dissuje v novince Stoopid se slokou z vězení 6. října 2018 10:57

Ani Jay-Z, ani A$AP a ani Tekashi. Spousta lidí má jasno v tom, že králem newyorkského pouličního rapu byl od roku 2014 miamský rodák Bobby Shmurda. Asi nikoho neminula hitovka Hot N*gga, která se posledních 6 let nachází v nejednom playlistu, stejně jako jeho EP Shmurda She Wrote.

Domů
Sdílet
Diskuse